Even voorstellen

Gepubliceerd op 15 augustus 2018 om 14:30

Mijn naam is Melany Stam. Ik ben 31 jaar en woon in het mooie Sliedrecht in de wijk baanhoek-west. Hier woon ik samen met mijn 2 Amerikaanse Cocker Spaniëls (Bas en Maddy) en kater kruising Maincoon/Ragdoll (Tommy).

 

Na jarenlang taxi te hebben gereden kwam ik in de bijstand door een faillissement.

 

In februari 2016 heb ik het geluk gehad een beurs te winnen voor een opleiding tot hondentrimster bij de Trimacademie. Een opleiding waar ik al een aantal jaren van droomde.  In maart 2016 ben ik met toestemming van de bijstand in Arnhem begonnen aan de opleiding. In 2017 heb ik een cursus kattentrimmen gevolgd bij de trimschool in Spijkenisse om zo mijn expertise uit te kunnen breiden.

 

In november 2017 ben ik geslaagd voor de opleiding.

 

Toen begon het. Ik moest toestemming vragen aan de bijstand om voor mezelf te mogen beginnen. Dit heb ik in November gelijk gedaan. In maart 2018 kwam het verlossende antwoord dat ik toestemming kreeg. Hiervoor heb ik meerder malen een Bedrijfsplan in moeten leveren en ben ik verschillende keren op gesprek geweest.

Met trots kan ik dus zeggen dat sinds 1 april 2018 Trimsalon Puik Werk een feit is.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.