Mag ik me even voorstellen

 

Even voorstellen


Mijn naam is Melany Stam. Sinds november 2017 ben ik gediplomeerd honden- en kattentrimster. 
Mijn passie voor zowel honden als katten is al vroeg in mijn leven ontstaan. Ik kan en wil me ook geen leven voorstellen zonder honden en katten. 

Nadat ik jarenlang taxi heb gereden vond ik het tijd om mijn droom na te jagen. Ik kan met volle trots zeggen dat mij dit ook gelukt is en zo bestaat sinds 1 april 2018 mijn eigen Trimsalon Puik Werk.

Eén van mijn hobby’s is het lopen van trimwedstrijden met mijn eigen Amerikaanse Cocker Spaniëls En het is ook nog eens gelijk 2 vliegen in 1 klap want mede daardoor kan ik mijn kennis verbreden om jouw hond zo beter van dienst zijn. 

Ik werk 1 op 1 met het dier op mijn trimtafel, zodat deze de onvoorwaardelijke aandacht krijgt die het dier verdient. Ook werk ik alleen maar met natuurlijke producten.

Daarnaast werk ik ook met regelmaat met stagiaires. Hierdoor kan ik mijn steentje bijdragen dat er meer honden- en kattentrimmers kunnen komen en die meer honden en katten kunne helpen! Doordat zij nog veel moeten leren, ik ben zelf ook ooit zo begonnen, kan het betekenen dat de trimbehandeling wat langer duurt. Uiteraard zal dit altijd in overleg zijn met de eigenaar van het dier en worden er geen onnodige risico’s genomen.